Skip to content

Voor wie?

Hier gingen wij aan de slag:

Allseas
Rensa
Digital-Power
Voort
Yxion
Koen
Enginear
VijfHeerenlanden
Your
Vink
Vattenfall
Gemeente-Heemstede
Rai-Amsterdam
Prisma-groep
Faber
AKOS
Yacht
Energiek en bevlogen

“Karen en Annet geven de training ‘Het Merk IK’ voor Voort. Ik ken Karen en Annet als zeer ervaren, professionele, energieke en bevlogen trainers!

Alle trainees beginnen met de training ‘Het Merk Ik’. Een mooie en leerzame eerste training! Tijdens de training leren ze meer over zichzelf, over onze organisatie maar ook weten Karen en Annet de trainees op een fijne manier uit hun comfortzone te halen. Door de langdurige samenwerking kennen Karen en Annet iedereen bij Voort en dat maakt hen erg betrokken bij onze organisatie. Ze begrijpen de taal van onze technische professionals, maar ook van onze organisatie. Na iedere training ontvangen wij altijd zeer positieve reacties vanuit de deelnemers.

Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking en ik hoop dat wij nog heel lang met Karen en Annet blijven samenwerken.”

VoortKelly Huijs
Projectmanager opleiding & events
Voort

Flexibiliteit

“De kracht van een goed leerprogramma zit, wat mij betreft, in de flexibiliteit van de partij waarmee je samenwerkt. In gesprekken met MV training & coaching hebben we samen ons volledige, op consultancy gebaseerde, leerprogramma kunnen herzien. In zeer korte tijd hebben Karen en Annet dit uitgewerkt in een programma wat aansluit bij alle lagen van volwassenheid in ons vakgebied.

Maar bovenal staan ze iedere week klaar om het programma aan te passen of om te gooien als we dit nodig hebben. Hierdoor hebben we, ook tijdens de COVID-19 pandemie, door kunnen trainen. Deze flexibiliteit is wat we nodig hebben.”

Digital-PowerRogier Kamer
Academy Manager
Digital Power

Praktisch en aansprekend

“Wat een goed gevoel hebben de gesprekken met de coaches van MV training & coaching gegeven!
De gemeente Zederik fuseert met Leerdam en Vianen. Dit heeft flinke gevolgen voor al het personeel. Je moet opnieuw solliciteren naar een nieuwe baan in een nieuwe omgeving. Dat maakt onzeker. Dan is het van belang dat je vooral zelf weet wat je wilt: waar ben ik goed in, waar ligt mijn passie en wat zie ik zelf voor. Om elke medewerker de kans te geven deze vragen goed te beantwoorden is het traject ‘Investeer in jezelf’ opgezet. De workshop verzorgd door MV training & coaching was interactief en effectief, maar vooral ook praktisch en aansprekend. Dat gaf alle deelnemers een goed gevoel om de (tenminste drie) coaching gesprekken in te gaan. Bij de evaluatie kwam naar voren dat iedereen die heeft meegedaan zeer tevreden was. Over de inhoud, maar vooral ook over de wijze waarop de coaches van MV training & coaching de gesprekken hebben gevoerd!”

VijfHeerenlandenJoop Koetsenruijter
Directeur Bedrijfsvoeringsorganisatie
Gemeente Vijfheerenlanden

Praktisch en zeer klantgericht

“Wij hebben in de afgelopen jaren op een zeer prettige en plezierige wijze samengewerkt met MV training & coaching. Of het nou ging om vraagstukken op het gebied van organisatie ontwikkeling, team ontwikkeling of individuele ontwikkeling, wij ervaren jullie steeds opnieuw weer als pragmatisch en zeer klantgericht. We hebben gezamenlijk mooie stappen gemaakt op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en ons eigen ontwikkelprogramma ‘Bouwen aan Vakmanschap’. Het meedenken, leveren van maatwerk, en het geven van trainingen waarbij naast de inhoud ook plezier en humor centraal staat, kenmerkt jullie persoonlijke aanpak en dat heeft geleid tot mooie inzichten en ontwikkelingen!”

RensaNicky Jansen
Hoofd Personeelszaken
Rensa Family Company

Persoonlijke benadering

“Door de persoonlijke benadering van de trainers van MV training & coaching, maken zij veel los op het gebied van communicatie bij Allseas medewerkers. We krijgen lovende feedback en de training verkoopt zichzelf binnen de organisatie.”

AllseasSanne Cransberg
Learning & Development Specialist
Allseas Engineering B.V.

Back To Top